Stappenplan

Solarwashing verhoogt het rendement van uw zonnepanelen door ze snel, effectief en milieuvriendelijk te reinigen. Onderstaand treft u een overzicht aan van de stappen waaruit onze werkwijze bestaat. Vragen? Laat het ons gerust weten.

Stap 1: Offerte aanvragen

We houden van ‘efficiency’, van offerte tot uitvoering. Dat komt de prijs én uitvoering ten goede. Wilt u bij uw aanvraag het type dak en aantal panelen aangeven?

U vraagt een offerte aan via deze website. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.

Stap 2: Afspraak inplannen

Met onze reinigingsrobots hebben we een capaciteit voor het reinigen van ongeveer 50 panelen per uur. Natuurlijk proberen we onze werkdagen zo efficiënt mogelijk te vullen.

Zodra we een akkoord hebben bereikt over de offerte, gaan we meteen aan de slag. U ontvangt van ons een tijd en datum als afspraakvoorstel. In goed overleg leggen we de afspraak vast.

Stap 3: Uitvoering

Het enige wat we nodig hebben zijn een water- en stroomaansluiting op maximaal 50 meter afstand van onze hoogwerker. We maken gebruik van een eigen osmose systeem. De garantie voor een perfect gereinigd zonnepaneel, zonder kalkaanslag of streepvorming.

Stap 4: Oplevering

Zo snel we gekomen zijn, gaan we ook weer. Met als resultaat een perfect gereinigd zonnedak waarvan u weet dat deze tot wel 15% meer energie levert.

Ter afronding nemen we de uitgevoerde werkzaamheden door.

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak bij u op locatie.