Over Solarwashing

Solarwashing heeft zich gepositioneerd als een toonaangevende specialist in de reiniging van zonnepanelen voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Qua opdrachtgevers wordt er onder andere gewerkt voor agrarische bedrijven, ondernemingen, woningcorporaties, aannemers, installateurs, en energiecoöperaties. Met een nadruk op milieuvriendelijkheid, efficiëntie en het maximaliseren van het rendement van zonne-energie-installaties, biedt Solarwashing een uitzonderlijke service die is ontworpen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Expertise in reinigen van zonnepanelen

Solarwashing onderscheidt zich door zijn expertise in de reiniging van zonnepanelen. Met gebruik van geavanceerde technologieën en methoden, waaronder het gebruik van osmosewater en gespecialiseerde reinigingsrobots, zorgt Solarwashing voor een grondige en veilige reiniging van zonnepanelen. Deze aanpak zorgt voor een streeploos resultaat zonder het risico op beschadiging van de panelen, waardoor de efficiëntie en levensduur van de installaties worden verbeterd.

Milieuvriendelijke aanpak

Duurzaamheid staat centraal bij Solarwashing. Door het gebruik van osmosewater - water dat vrij is van kalk, zout en mineralen - garanderen wij een milieuvriendelijke reinigingsmethode die effectief is tegen vuil en aanslag, zonder het milieu te belasten. Deze aanpak weerspiegelt de toewijding van Solarwashing aan milieubewustzijn en duurzaamheid.

Flexibele en aangepaste dienstverlening

Begrijpend dat elke klant en elke installatie uniek is, biedt Solarwashing flexibele en op maat gemaakte reinigingsplannen aan. Het reinigingsplan stemmen wij uiteraard in goed overleg met u op, zodat dit past bij uw specifieke behoeften en schema, waarbij minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten wordt gegarandeerd. Deze klantgerichte aanpak heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd.

Verhoging van het rendement

Een van de voornaamste voordelen van het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen door Solarwashing is de verhoging van het rendement van uw zonnepanelen installatie(s). Vuil en aanslag kunnen de opname van zonlicht door de panelen belemmeren, wat resulteert in een verminderde energieproductie. Door de zonnepanelen schoon te houden, helpt Solarwashing u uw energieopbrengst te maximaliseren en de terugverdientijd van hun investering te versnellen.

Betrouwbare partner in zonne-energie

Solarwashing heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor iedereen die het maximale uit zijn zonne-energie-installatie(s) wil halen. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, blijft het bedrijf voorop lopen in de industrie van zonnepanelen reiniging, waardoor klanten verzekerd zijn van een optimaal functionerende installatie.

Onze projecten

Sporthal de Mors

We hebben bij sporthal de Mors 850 zonnepanelen op een plak dak gereinigd.

Bekijk project

Verduijn Stedum

Wij hebben bij Verduijn Stedum 234 zonnepanelen mogen reinigen met een goed resultaat na het wassen.

Bekijk project

Haven Hengelo

Bij Haven Hengelo hebben wij weer 1608 zonnepanelen gereinigd. Dit doen wij 3 keer per jaar.

Bekijk project

Aspergeboerderij Otterlo

Bij Aspergeboerderij Otterlo hebben wij weer 750 zonnepanelen gereinigd. Dit doen wij 2 keer per jaar.

Bekijk project