Schoonmaakrobot

Onze paradepaardjes, oftewel de stille werkkrachten. Voor het reinigen van de zonnepanelen maken we gebruik van de hyCLEANER black of de SolarCleano. Deze reinigingsrobots hebben alles in zich om zonnepanelen snel, veilig en efficiënt te reinigen.

hyCLEANER black & SolarCleano

Onze robots worden aangestuurd met een radiografische afstandsbediening met een bereik van maar liefst 100 meter. We zetten deze robots in op alle type daken. Industriële daken, agrarische daken, platte daken en zelfs veldopstellingen. Een hellingshoek van 25 graden wordt door onze robots probleemloos genomen. Steilere hellingen nemen we ook gewoon; met een extra hulpstuk.

Naast alle genoemde voordelen bieden onze robots nog een belangrijke besparing. Het waterverbruik is namelijk geminimaliseerd. Daarbij maken we gebruik van het zogenaamde osmosewater. Dit water is vrij van kalk, zout en mineralen. En de randen van de zonnepanelen? Geen nood. We monteren een borstel op de robot en reinigen deze meteen. Wel zo efficiënt.

De voordelen van robottechnologie

Veiligheid: Het gebruik van robots voor het schoonmaken van zonnepanelen elimineert het risico op schade aan de panelen door menselijke fouten. Onze robots zijn ontworpen om zacht te zijn voor uw panelen, terwijl ze toch grondig schoonmaken.

Efficiëntie: Robots kunnen grote oppervlaktes in korte tijd schoonmaken, waardoor de tijd die nodig is voor het schoonmaakproces aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt ervoor dat uw zonnepanelen sneller terug zijn op hun optimale prestatieniveau.

Kostenbesparend: Door de efficiëntie en snelheid van onze robottechnologie kunnen we de kosten voor het schoonmaken van zonnepanelen verlagen, een besparing die we graag doorgeven aan onze klanten.

Milieuvriendelijk: Onze robots gebruiken osmosewater, een schoonmaakmethode die zowel effectief als milieuvriendelijk is. Dit elimineert de behoefte aan schadelijke chemicaliën en zorgt voor een streeploos resultaat.

Waarom kiezen voor Solarwashing?

Solarwashing begrijpt dat het onderhoud van zonnepanelen niet alleen gaat om het schoonmaken zelf, maar om het waarborgen van de levensduur en efficiëntie van uw investering. Onze robottechnologie is een game-changer in deze industrie, en biedt een superieure schoonmaak ervaring die handmatige methoden niet kunnen evenaren.

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak bij u op locatie.